Lchf chokladpaj


Bild fotad av Gilla. Varldensbastamatblogg.blogg.se


I helgen har jag börjat baka lite från boken.
Det första jag testade var citronkakan, konsistensen var som vanlig sockerkaka och den doftade underbart
Men tyvärr tyckte inte jag den smakade något. Så den blev ingen hit.

Sen testade jag baka chokladpajen men då ökade jag sötningen en aning och i fyllningen hade jag 86% choklad ist för 70% och smakade av med lite sötning.
Den blev enligt mig jätte bra, har redan ätit någon bit för mycket.

Pappa och Gilla var här igår och smakade och den verkade gå hem även där.

Ikväll har jag bakat semlebullar så imorgon blir det semlor. Men hur maler man mandlar utan Mandelkvarn?

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Det undrar jag med...Jag gör det i stället på 2 dl mandelmjöl 1 msk sukrin strörix-flor och 1/2 krm stevia 1 msk grädde 2 msk vatten. Härlig blogg föresten =))

2012-02-22 @ 09:38:55
URL: http://mittsattattata.blogspot.com/
Postat av: Beatrice

Hej jo det blev super bra smakade också som mandelmassa =))

2012-02-22 @ 13:16:31
URL: http://mittsattattata.blogspot.com/
Postat av: Maria

Denna såg jättegod ut !! Jag brukar mixa i matberedaren, brukar bli bra. Annars köper jag färdigt mandelmjöl oftast.



= )

2012-04-23 @ 09:52:09
URL: http://mariasfavoriter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0