Emma 11 månader


I måndags blev mitt hjärta 11 månader. Kan inte förstå att hon om mindre än en månad blir ett år.
Vilket kalas vi måste ha.

Tiden går fort, alldeles för fort. Känns som att man inte hinner med.
Men märks att hon inte är en liten bebis längre.





Emma 11 Månader


¤ Hon pratar som bara den, på sitt eget sätt såklart. Men hon kan nu säga. - titta, där, nej!  mamma, pappa är både pappa och lampa, oj, hej, tack tack. Tack tack säger hon varje gång man ger henne något, det är så gulligt-

¤ Hon älskar uppmärksamhet, får hon det inte gör hon allt för att få uppmärksamhet.

¤ Emma har snart fyra tänder, den fjärde har tagit otroligt  lång tid att komma fram men inte långt bort. Sedan är vampyrutseendet fixat.

¤ Musik är det bästa hon vet. Så fort det är musik så diggar hon och dansar.
Däremot är inte barnmusik så intressant utan det ska vara tex topplistan på spotify.

¤ Hon ställer sig upp mot saker, går mellan möbler, springer med gåvagnen, älskar att gå runt lägenheten när man håller henne i händerna. Och igår fick vi se att hon visst kan klättra i trappor.
Däremot tror jag det dröjer ett tag innan hon går.

¤ Hon är redan nu en riktig fotbollstjej vilket gör hennes pappa överlycklig. Allt som har med bollar att göra älskar hon. Att springa efter bollen och sparka på den är det bästa men även att skjuta med innebandyklubban.

¤ Hon älskar allt som är tekniskt, ser hon en mobil blir hon helt galen. Hon sätter alla kontroller osv mot örat och sitter och pratar. Undra vilka hon lärt sig det av :)

¤ Hon är världens gosigaste, när man kommer in på morgonen står hon upp och sträcker upp armarna, då vill hon upp och gosa in sig i ens hals. När hon leker tar hon ofta pauser för att krypa upp och gosa ett tag. Hon har lärt sig kramas och pussas och tycker det är jätte roligt. Kan fortfarande ligga en timme i ens famn och bara mysa. Hon ör helt enkelt en riktig gos tjej.

¤ Mycket solsken men nu har fröken börjat få ett jädrans humör och testar sin vilja. Humörsvängningar så det sjunger om det! Envis som sjutton, men vad ska man förvänta sig med oss till föräldrar.

¤ Hon hatar att vara på skötbordet, att tvätta munnn och händerna. Att sätta sig i vagnen, men när man väl börjat gå så blir hon tyst och att klippa naglarna.

¤ Hon är livrädd för dammsugaren, elvispen och stavmixern. Fast det börjar bli bättre.



Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Hon är ju så fin, mormors lilla prinsessa>3

2011-09-29 @ 11:07:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0